Αρχική Η Link2dot Υπηρεσίες Προϊόντα Επικοινωνία
Loading
1
01
.

Ανάπτυξη Ιστοσελίδων & E - Shop

Στη Link2Dot έχουμε πολυετή εμπειρία στην ανάπτυξη λογισμικού. Σε αντίθεση με τον ανταγωνισμό, δε χρησιμοποιούμε έτοιμες λύσεις και κάθε κομμάτι του E - Shop σας θα είναι ανεπτυγμένο με βάση τις ανάγκες σας. Ο σχεδιασμός γίνεται από έμπειρο και εξειδικευμένο προσωπικό με καταμερισμό της εργασίας στην ανάλογη ειδικότητα.

Στη Link2Dot πιστεύουμε στο minimal. Κάθε E - Shop και ιστοσελίδα σχεδιάζεται με λεπτομέρεια, με το σκεπτικό ότι είναι δικό μας και τη λογική “less is more”, ότι όσο πιο λιτή είναι μία ιστοσελίδα τόσο πιο ελκυστική θα είναι και στον τελικό χρήστη.

1
1

Βασικές Αρχές

Ασφάλεια

Στη Link2dot τηρούμε τις 5 βασικές αρχές μιας επιτυχημένης πολιτικής ασφαλείας οι οποίες είναι:

 • Αναμονή, να είσαι έτοιμος ότι θα δεχθείς απόπειρα hacking.
 • Εκπαίδευση, να γνωρίζεις πως να την αντιμετωπίσεις.
 • Εντοπισμός, να μπορείς να εντοπίσεις ότι υπάρχει απόπειρα Hacking.
 • Αντίδραση, να είσαι έτοιμος να την αντιμετωπίσεις.
 • Αντοχή, να μπορείς να λειτουργήσεις δεχόμενος απόπειρα hacking.
02
.
1
1
03
.

Η εμπιστοσύνη στην τεχνολογία είναι κάτι καλό, το να έχεις όμως τον έλεγχο της τεχνολογίας είναι κάτι καλύτερο.

Στη Link2Dot λειτουργούμε με τη λογική “any to any, deny”, εκθέτουμε δηλαδή από τα συστήματά μας ό,τι είναι πλήρως απαραίτητο. Οι αδυναμίες οι οποίες ενσωματώνει ένα λογισμικό είναι καθρέφτης των ανθρώπινων αδυναμιών μας.

Για το λόγο αυτό, κατά τη διάρκεια ανάπτυξης του λογισμικού σκεφτόμαστε πρώτα συλλογικά, τι & πως θα το προστατέψουμε, και εν συνεχεία το χτίζουμε.

03
.

Responsive web design

Με τον όρο responsive web design περιγράφουμε μία ιστοσελίδα η οποία συμπεριφέρεται εντελώς διαφορετικά σε σταθερό υπολογιστή από ότι σε κινητή συσκευή και αυτό είναι το επιθυμητό. Ένα responsive site, αυτόματα προσαρμόζει το πλάτος του, καθώς και τα στοιχεία που περιέχει (εικόνες, γραφήματα, κείμενο κλπ.), ώστε να βελτιστοποιήσει την εμπειρία του χρήστη ανάλογα με τη συσκευή που χρησιμοποιεί.

Σύμφωνα με την πρόσφατη έρευνα «FutureBuy» της GFK, 5 στους 10 Έλληνες συμφωνούν ότι η φορητή συσκευή γίνεται ολοένα και πιο σημαντικό εργαλείο για τις αγορές τους. Το 2017, υπήρχαν 5.7 δισεκατομμύρια ενεργά κινητά ανά τον κόσμο και το ίδιο έτος, σε έκθεσή της η ελληνική στατιστική αρχή αναφέρει πως το 75,3% των Ελλήνων που βρίσκονται σε κίνηση χρησιμοποιούν το κινητό τους για να περιηγηθούν στο ίντερνετ.

1
1
1

Framework

Κάθε ιστοσελίδα που σχεδιάζουμε, ανεξαρτήτως λειτουργιών, σχεδιάζεται με γνώνομα την ταχύτητα φόρτωσης και απόκρισης. Στη Link2Dot, έχουμε αναπτύξει framework, με σκοπό την καλύτερη, αξιόπιστη και ταχύτερη εξυπηρέτηση των πελατών μας. Ως framework όριζεται πολύ απλά η βάση πάνω στην οποία χτίζεται μία ιστοσελίδα. Το γεγονός ότι χρησιμοποιούμε Framework ανεπτυγμένο από έμας έχει τα εξής πλεονεκτήματα:

 • Δεν εξαρτώμαστε από τρίτους για αναβαθμίσεις
 • Είναι ανεπτυγμένο για τις απαιτήσεις της ιστοσελίδας του πελάτη και μόνο
 • Μεγαλύτερη ασφάλεια διότι πρόσβαση στην πηγαίο κώδικα έχουμε μόνο εμείς
 • Δεν υπάρχουν περιορισμοί στις δυνατότητες
04
.

Στάδια Ανάπτυξης

Από τη στιγμή που θα συλλάβετε την επιχειρηματική σας ιδέα έως ότου την κάνουμε για εσάς πραγματικότητα, μεσολαβούν τα εξής στάδια:

1

Συνάντηση με τον πελάτη για γνωριμία.

1

Καταγραφή αναγκών του έργου.

1

Σχεδίαση πρώτου σχεσιακού μοντέλου.

Πλέον η ιδέα σας βρίσκεται σε τροχιά υλοποίησης. Η ανάπτυξη του έργου χωρίζεται σε 4 φάσεις.

 1. Σχεδίαση πρωτοτύπου σε photoshop.
 2. Ανάπτυξη του έργου.
 3. Παράδοση στον πελάτη.
 4. Δοκιμαστική περίοδος 1 μήνα.

Κάθε έργο που παραδίδουμε συνοδεύεται από εγγύηση καλής λειτουργίας, κατά τη διάρκεια της οποίας ο πελάτης, πλέον συνεργάτης, μπορεί να επισημάνει σφάλματα που τυχόν προέκυψαν.

Συνεργασία με εταιρίες Delivery

Η παράδοση των προϊόντων είναι ένα πολύ σημαντικό κομμάτι για ένα ηλεκτρονικό κατάστημα. Τα e-shop που κατασκευάζουμε έχουν τη δυνατότητα συνεργασίας με την εταιρία Celer, η οποία δραστηριοποιείται σε 3 πόλεις, Κοζάνη, Καστοριά και Βέροια. Το δίκτυο των πόλεων επεκτείνεται συνεχώς. Μέσω της εταιρίας Celer οι παραγγελίες του e-shop σας θα φτάσουν στον πελάτη εντός μίας ώρας. Εσείς ως διαχειριστής δεν χρειάζεται να κάνετε τίποτα. Η πλατφόρμα που έχουμε αναπτύξει επικοινωνεί αυτομάτως με το κέντρο διαχείρισης της εταιρίας , τοποθετεί την παραλαβή ενημερώνοντας ταυτόχρονα και εσάς και τον πελάτη για την ακριβή πορεία της.

Συνεργασία με εταιρίες Courier

Στην περίπτωση που η παραγγελία είναι αδύνατη μέσω τους δικτύου της Celer, τότε η παραγελία αποστέλλεται μέσω δικτύου συνεργαζόμενων με εσάς courier. Τα e-shop που κατασκευάζουμε υποστηρίζουν, ανάλογα με την courier συνεργασίας, την αυτόματη τοποθέτηση παραγγελίας στο σύστημα της courier και την έκδοση αριθμού αποστολής. Αυτομάτως γίνεται ενημέρωση του διαχειριστή και του πελάτη σχετικά με την πορεία της παραγγελίας και της αποστολής.

1
05
.
ΕΣΠΑ