Αρχική Η Link2dot Υπηρεσίες Προϊόντα Επικοινωνία
Loading
1
01
.

Κατασκευή Κυκλωμάτων (PCB)

Στη Link2dot κατασκευάζουμε τυπωμένα κυκλωμάτα, μονής ή διπλής όψης με επιμεταλλωμένες οπές για την υλοποιήση οποιασδήποτε ιδέας θέλετε είτε για επαγγελματική είτε για οικιακή εφαρμογή. Πέρα από το προτότυπο κομμάτι της κατασκευής σας, μπορούμε να αναλάβουμε την παραγωγή του στις ποσότητες που επιθυμείτε.

02
.
1

Λειτουργικότητα

Αναλαμβάνουμε την κατασκευή πλακέτας και αυτοματισμών ως μέρος έργου. Μπορούμε να κατασκευάσουμε την επιχειρηματική σας ιδέα με χρήση μικροελεγκτών τελευταίας γενιάς όπως επίσης και να αναπτύξουμε το απαραίτητο λογισμικό για τη λειτουργία του μικροελεγκτή. Ό,τι λογισμικό αναπτύσσουμε, ανάλογα πάντα με το μικροελεγκτή που θα χρησιμοποιηθεί, έχει τη δυνατότητα σύνδεσης στο διαδίκτυο(IOT – InternetOfThings) και της συνεργασίας του μικροελεγκτή με ιστοσελίδα ή εφαρμογή έξυπνου κινητού τηλεφώνου Android ή IoS. Το λογισμικό που θα χρησιμοποιηθεί το αναπτύσσουμε εμείς ακριβώς για τις ανάγκες του πελάτη.

1
03
.

Αναλαμβάνουμε την οποιαδήποτε επισκευή ηλεκτρονικής πλακέτας σε κάθε είδους ηλεκτρική συσκευή. Ακόμη, ανακατασκευάζουμε την παλιά σας ηλεκτρονική συσκευή με πλακέτες νέας τεχνολογίας.

04
.

Σχεδιασμός

Ο σχεδιασμός περιλαμβάνει την κατάρτιση ηλεκτρολογικού σχεδίου, αρχεία Gerber και drill που απαιτούνται για την κατασκευή της πλακέτας τυπωμένου κυκλώματος, καθώς και λίστα υλικών που απαιτούνται για τη συναρμολόγηση της πλακέτας τυπωμένου κυκλώματος. Μπορείτε να ελέγξετε και να εγκρίνετε τη διάταξη των εξαρτημάτων από το μοντέλο 3D της πλακέτας τυπωμένου κυκλώματος. Οι υπηρεσίες μας περιλαμβάνουν:

 • Σχεδιασμό πλακέτας τυπωμένου κυκλώματος από διάγραμμα που μας παρέχετε.
 • Σχεδιασμό πλακέτας τυπωμένου κυκλώματος όταν η πλακέτα που υπάρχει πρέπει να τροποποιηθεί ή να εκσυγχρονιστεί.
 • Σχεδιασμό πλακέτας τυπωμένου κυκλώματος ως στάδιο κατά την ανάπτυξη της ιδέας ενός ηλεκτρονικού προϊόντος.
05
.

Χαρακτηριστικά & Στάδια Ανάπτυξης

Τα PCB που κατασκευάζουμε έχουν τα εξής χαρακτηριστικά :

 • Στάνταρ πάχος χαλκού 36mm
 • Κοπή με router σε οποιοδήποτε σχέδιο περιφεριακά η μέσα στη πλακέτα
 • Aνθεκτικά βερνίκια solderresis
 • Ποιοτικός έλεγχος σε κάθε σταδιο

Τα στάδια κατασκευής:

 1. Μεταφορά του σχεδίου στην πλακέτα
 2. Αποχάλκωση
 3. Επικάλυψη προστασίας
 4. Τρύπημα
ΕΣΠΑ