Αρχική Η Link2Dot Υπηρεσίες Έργα Επικοινωνία

Λίγα λόγια για εμάς

Η Link2Dot, ιδρύθηκε το 2013 ως εταιρία ανάπτυξης λογισμικού. Η εμπειρία των ανθρώπων της Link2Dot, ξεκίνησε όμως πολύ νωρίτερα. Σημασία έχει να αγαπάς αυτό που κάνεις και να σε καθορίζει ως άνθρωπο. Ο καθένας μας ξεχωριστά παρέχουμε υπηρεσίες λογισμικού πολύ πριν το βασικό μας πτυχίο. Η επιστήμη της πληροφορικής για εμάς είναι τρόπος ζωής. Το 2013 η Link2Dot ιδρύθηκε από τον Τσιτσικλή Δημήτρη με στόχο την παροχή υψηλής ποιότητας υπηρεσιών λογισμικού. Ως εταιρία έχουμε αναπτύξει πολλά έργα στο χώρο της πληροφορικής. Το πεδίο μας είναι ευρύ. Η βασική μας φιλοσοφία είναι να χρησιμοποιήσουμε όλη αυτή τη γνώση για τη δημιουργία ξεχωριστών προϊόντων.

Τα προϊόντα λογισμικόυ που παραδίδουμε στους πελάτες μας, είναι ανεπτυγμένα αποκλειστικά από εμάς, δεν χρησιμοποιούμε έτοιμες λύσεις και είμαστε της λογικής Tailor - Made solutions, δηλαδή λύσεις οι οποίες είναι προσαρμοσμένες στις απαιτήσεις του κάθε πελάτη ξεχωριστά. Έχουμε πολυετή εμπειρία

  • Στην ανάπτυξη εταιρικού λογισμικού
  • Στην ανάπτυξη ιστοσελίδων
  • Στην κατασκευή e-shop
  • Στην ανάπτυξη εφαρμογών Android
  • Στον προγραμματισμό μικροελεγκτών
  • Στην κατασκευή PCB (ολοκληρωμένων κυκλώμάτων)

Οι κατασκευές γίνονται στον σύγχρονο χώρο μας στο κέντρο της Κοζάνης, χωρίς να έχουμε εξάρτηση από τρίτους κατασκευαστές.

Η φιλοσοφία μας

Έρευνα

Στόχος μας είναι η ανάπτυξη καινοτόμων προϊόντων, με τις πλέον σύγχρονες τεχνικές, ώστε να καλύπτονται οι αυξανόμενες ανάγκες των πελατών μας. Ο τρόπος εργασίας μας ονοµάζεται και “τρίγωνο της γνώσης” και αναγνωρίζεται διεθνώς ως ο καλύτερος τρόπος προώθησης ανάπτυξης ενός προϊόντος. Για να επιτευχθούν αυτοί οι στόχοι, το τμήμα έρευνας έχει στην διάθεσή του εργαστήριο 100 τ.μ., με την πλέον σύγχρονη εργαστηριακή υποδομή.

Σχεδιασμός

Η διαδικασία σχεδιασμού εξετάζεται από μια γενικότερη οπτική. Λαμβάνονται υπόψη εξωτερικοί παράγοντες όπως:

  • Οι απαιτήσεις των Πελατών
  • Η ποιότητα
  • Η μείωση του κόστους παραγωγής και των ελέγχων ποιότητας

Επίσης λαμβάνονουμε υπόψη τις μεταβαλλόμενες απαιτήσεις των πελατών. Όλα τα παραπάνω έχουν άμεση επίδραση στον τρόπο με τον οποίο σχεδιάζονται και παράγονται τα προϊόντα μας είτε πρόκειται για λογισμικό, είτε hardware. Καθημερινά βρίσκουμε νέους τρόπους θεώρησης της Διαδικασίας Ανάπτυξης Προϊόντων συμπεριλαμβανομένου και του σχεδιασμού καθώς και όλων των σχετικών τεχνικών και τεχνολογιών.

Ανάπτυξη

Πρόκειται για το τελευταίο στάδιο της κατασκευής ενός προϊόντος. Στο στάδιο αυτό υπάρχει συνεργασία μεταξύ των τμημάτων της σχεδίασης και ανάπτυξης. Ακόμη στο στάδιο αυτό ενδέχεται να χρειαστεί και η συμβολή του πελάτη, ανάλογα με την πολυπλοκότητα του προϊόντος. Στην αρχή του σταδίου αυτού ο πελάτης γνωρίζει πλέον τον ακριβή χρόνο παράδοσης του προϊόντος του.

Η ομάδα μας

Η ομάδα μας αποτελείται από άτομα έμπειρα στο χώρο της τεχνολογίας. Κάθε μέλος της έχει το δικό του τομέα με σκοπό την εξειδίκευση καθενός στην ειδικότητά του. Η συνεύρεση πολλώ ειδικοτήτων σε ένα χώρο, στη Link2Dot, μας παρέχει τη δυνατότητα να φανταζόμαστε και να μπορούμε να δημιουργήσουμε. “Sky is the Limit”. Η έρευνα, η ανάπτυξη και η υλοποίηση, όλα γίνονται σε ένα χώρο.

link2dot l2d employee png Τσιτσικλής Δημήτριος Chief Executive Officer
link2dot l2d employee png Κουτσίδου Δέσποινα Office assistant
link2dot l2d employee png Εμμανουήλ Νικόλαος FullStack Web Developer
link2dot l2d employee png Μιχαηλίδης Βαλάντης Java Engineer
link2dot l2d employee png Ευσταθιάδης Αποστόλης Electronics Engineer